sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Pajusydän

Häihin on aikaa puolitoista kuukautta ja koristeiden askarteleminen käy nyt kuumimmillaan. Koko perhe on jo päässyt osalliseksi puuhailuihin. Isä on sahannut koivulevyjä, sisko miehensä kanssa tehnyt plaseerauskiekkoja koivusta, äiti ollut apuna suunnittelussa sekä näpertelyissä ja veli on nyt vaan henkisenä tukena kaikessa. Onni on tällaiset ihmiset ympärillä. Lomaviikko (lomaa ekaa kertaan vuoteen!!) on tullut tarpeeseen. Monta juttua on saatu vietyä häiden osalta ajatusta pidemmälle.

Tällä viikolla suunnittelussa ovat olleet erityisesti vihkipaikan koristelut. Vihkiminen tapahtuu ulkona meren rannalla, joten siihen saakin panostaa.Vihkikaaren keskelle on tarkoitus laittaa tällainen pajusta kieritetty sydän, johon asetellaan harsokukkaa ja pari isoa tummanpunaista neilikkaa. Harsokukkaa saa tilata huomattavasti reilummin mitä tähän koeversioon, mutta muuten sydän onnistui mielestäni hyvin. Lisäksi teimme kaksi ympyrää pajusta. Ne tullaan koristelemaan samaan tyyliin ja kiinnittämään vihkikaaren molemmin puolin. Puuhaa riittää, mutta mukavaahan tämä on! 

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä hääjärjestelyihin, muista nauttia! (: Itse tuossa huokasin just yks päivä, että vuosi sitten olin ostanut häämekon. Elokuussa onkin sitten jo eka hääpäivä. Niin se aika rientää. Kaunis pajusydän!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!