torstai 21. tammikuuta 2016

Antennipipo

Kuuluuko teidän lapsuusmuistoihinne antennipipot? Minulla oli vaalean korallin värinen "hirvitys", jota en kovin mielelläni päässäni pitänyt. Tykkäävätköhän nykylapset niistä? Tänä päivänä nuorillakin huomaa olevan päässään vaikka minkä sortin "hippipipoa" erisorttisilla tupsuilla varustettuina ja hyvä niin, kunhan on joku päänsuoja! Voi olla, että antennipipot näyttävät aikuisten mielestä lapsen päässä niin söpöiltä.. Tein siis söpöyspuuskan vallassa siskon 6 -vuotta täyttävälle pojalle antennipipon synttärilahjaksi Novitan puuvillalangoista suoraan omasta päästä (siis kokokin..). Aloitin virkkauksen antennista kiinteillä silmukoilla jatkaen loppuun asti. Virkkasin kukan ja pari autoa, jotka ompelin hattuun kiinni. Lopuksi tein antenniin vielä tupsukan. 


Hyvältä maistui sankarin kakku!

5 kommenttia:

 1. Miun lapsuuteen ei tainnu antennipipot kuulua. (: Ei oo ainakaan muistikuvia, ellei sitten ihan pienenä ois ollu semmonen mansikkapipo? Ei tiijä. Mut hyvä että on oikeesti pipoja ihmisillä. Miun äiti ihmettelee vieläkin, kun nykyään on muotia kumpparit ja lapasetkin - hänen nuoruudessaan ei tullut kuuloonkaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin ne mansikkapipot! :D On oikeesti hyvä juttu, että nykyään pidetään pipoa ja muuta lämmintä. Kauhulla muistaa ne ajat, kun yläasteella oli noloa pitää hattua päässä pyöräilykypärästä puhumattakaan..

   Poista
 2. Mä muistan antennipipot, ei tainnu kyllä itellä olla. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin jäseneksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 3. No miksei noin hieno autonantennipipo kelpaisi :)

  VastaaPoista
 4. No söpö se tosiaan onkin:) Eihän tuosta voi olla tykkäämättä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!