keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Pääsiäismuna

Ostin joku aika sitten Sinoopperista puuhelmiä - halpoja kun oli. Ajatuksena oli tehdä korutöitä, mutta helmet olivatkin niin huonolaatuisia, että osassa ei ollut reikää lainkaan. Olisihan hinnasta tietysti pitänyt jotakin päätellä, mutta silti olisi kiva saada tietää jo liikkeessä helmien (kakkos)laadusta, olivatpa ne sitten minkä hintaisia tahansa. Pitää seuraavalla Sinoopperin reissulla mainita asiasta. Helmille piti sitten miettiä uusi käyttökohde (tai viedä takaisin liikkeeseen). Päädyin liimailemaan niitä styroksimuniin ja niin syntyi toinen pääsiäisaskartelu tälle vuodelle. 

4 kommenttia:

 1. Lopputulos on kyllä tosi kiva! :) harmi että laatu yllätti. Tuo, että reikää ei ole ollenkaan menee kyllä enemmänkin kolmoslaatuluokkaan! :P

  VastaaPoista
 2. Kiva idea ja hyvin keksitty uusi käyttötarkoitus helmille. :) Itsekin olen huomannut sinooperissa huonolaatuisia tarvikkeita halvalla, mutta ei mainintaa laadusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Jospa he korjaisivat tämän ongelman. Harmillista, että ostaa tarvikkeita valmis käyttökohde mielessä, mutta ei sitten pystykään toteuttamaan ideaa huonolaatuisuuden takia.

   Poista

Kiitos kommentistasi!